kvalitet

НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ

Производи со врвен квалитет со европски страндарди

garancija

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 5 години

usluga

УСЛУГА

Најдобра услуга во согласност со вашите потреби

Мебло Трејд е компанија со долгогодишно искуство и традиција на докажан квалитет. Основана е во 1998 година и од тогаш функционира континуирано. Мотото на нашата компанија e ВИСОК КВАЛИТЕТ ЗА ФЕР ЦЕНИ. Како потврда за нашиот квалитет се стотиците задоволни купувачи и корисници на нашите услуги. Во нашата продавница ке ги најдете најквалитетните аксесоари за кујна, почнуваќи од големата палета на рачки, најголемиот избор на ногари, па се до специјалните аксесоари што тешко се наоѓаат во нашава држава. Бидете и вие дел од нашето семејство на задоволни купувачи. Посетете не и уверете се во нашиот квалиет. Со почит, управа на Мебло Трејд.

geo
mk en geo